Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Idag har jag blivit med bil ...

Idag den 26 november 2008 har jag köpt en ny bil! Har aldrig betalat mer än 16 000 kronor men idag tog det slut, betalade 125 800 kronor (inkl. vinterdäck). Under många år så har jag haft bilverkstad, efter att ha lagat en himla massa skrotbilar till mint-condition genom åren har jag alltså köpt en helt ny, sprullans oanvänd bil, icke använd av någon annan! F-n vad glad jag är och så här ser den ut:

 

Här står den alldeles ensam och övergiven i en bilhall! Lugn och fin, jag kommer att befria dig ur din fångenskap, Fabia, på fredag! 

Och så var det fotograferandet ... när det gäller Dogma 07 så måste jag fundera lite till om jag var förhastad vid mitt val av kamerakombination? Nu finns det en M6:a som jag hellre vill ha med en 35:a som jag också vill ha ... frågor frågor men inga svar! Måste fundera till i morgon vad beslutet blir ...

Tack till Svartvitt att jag fick komma med och tack till Gatufotografi att jag platsade, kommer med bilder bara nybils köpet har lagt sig och jag kan koncentrera mig på fotograferandet. 

Hittade en bild som farsan har tagit med Kodak Brownien, den första kameran han ägde efter inköpet av en Svalan bicykletas. Ska ta reda på var den är fotograferad men jag känner redan igen skulpturen, kan bara inte placera den.

 

Fotografiet är taget cirka 1943-45 eller ... tycker faktiskt att det är en vacker bild - men jag är nog partisk, vad tycker ni?

Har ytterligare ett projekt på gång! Ska återskapa innehavet av alla kameror som jag har ägt från 1966 till dags dato ... intressant eller hur? Kommer han att lyckas? 

Inlagt 2008-11-26 13:58 | Läst 1871 ggr. | Permalink
Visst är bil f-n fin och det är så in i h-e bra att man anställer, fler sådana rapporter från Lessebo och du leta reda på Benny och ge honom en kram från mig!
Lycka till med nya bilen.
Jag har haft två nya bilar i livet. VW Passat-86 som tjänstebil ett år och senare en Renault R5-88. R5 an saknar jag ibland. Liten smidig och billig i drift.
Kul med företag som expanderar, har även hört om ett byggföretag som satsar nu på nytt kontor och fler medarbetare.
Svar från Anders Berlin 2008-11-27 10:26
Tack Bengt och nu hoppas jag bara att jag inte krockar, det första jag gör;-)
Hej Anders !

Din pappas bild är nog tagen i den s k Hörsalsparken
i Norrköping. Prästgatan försvinner nedför backen mot Gamla Rådstugugatan. Jag tror att både dammen och skulpturen finns kvar.

Hälsningar från en annan Anders (Kratz)
Svar från Anders Berlin 2008-11-27 10:25
Det är nog riktigt som du säger. Tack för informationen.
Svar från Anders Berlin 2008-11-27 20:03
Den står i Hörsalsparken som du sa.
Grattis till den nya bilen Anders.
Svar från Anders Berlin 2008-11-27 20:02
Den är så fin men dom har glömt en cylinder, hittade bara tre! Säljaren tröstade mig med att jag hade fått ett extra handskfack i stället!