Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Att kliva fram

Jag har drivit min lilla firma i ett par år och håller fortfarande på att vänja mig vid att "kliva fram" och agera som en fotograf.  Jag gillar verkligen att fotografera människor och "favoritmodellen" är mellan 5 månader och 10 år:-) När jag fotograferar vuxna måste jag "ta rodret" på ett sätt som jag inte riktigt är bekväm med. Jag känner dock att det blir liiite lättare för varje gång.

I  början på veckan fick jag en förfrågan från ägarna till ett nybildat bolag här på Ekerö , idag var  det dags för fotografering och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Vi hade en bra kommunikation  och provade lite olika kompositioner och tankar. Sånt ger mersmak. Det är verkligen kul att fotografera vuxna också och så småningom kanske jag kan lära mig att "styra o ställa" mer med mina modeller:-)

Inlagt 2014-04-10 16:36 | Läst 2001 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tycket oxå det blev en fin bild, de ser ut som ett bra team...vad de nu gör.
De ser avslappnade ut där har du säkert en del.
Kollade lite på din hemsida, jättefin!
Lycka till och bara gå på!!!
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-04-10 23:06
Vi hade trevligt tillsammans- och det gör ju en hel del. Det är kul när bollen rullar ens väg någon gång.. jag blev himla glad när jag hittade ett helt gäng med bilder som var riktigt lyckade. Har haft en period då jag fått kämpa med bilderna från de få uppdrag jag gjort den senaste tiden- så detta var välkommet. Tack för dina rader! /Anna
Fint porträtt.
Bra att du kliver fram!
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-04-10 23:08
Tack, Bengt! /Anna
Bra att dina "modeller" börjar bli vuxna. Så ta du ett steg framåt... Det är ju det de betalar för och vill ha!! ;) Annars kan ju en "kompis" trycka av om de själva skall se och göra jobbet... Jag är säker på att du kan... Så kör!!!!
En fin bild på söta proffs!! :) //Peter
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-04-10 23:18
Kommer nog aldrig att svika mina favorit"modeller"- men det är som sagt spännande att trampa ut på lite mer okända marker. Och lite extra kul att få göra ett jobb åt kreativa kvinnliga entreprenörer;-)
/Anna