SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#1748. Bakar?? –det ser man mycket av?? –inom gatufoto??

Något man kan va säker på?? –om man kollar internationell ”streetphotography”?? –så ser man en hel del bakdelar?? I landet utom sig får man stämpeln ”ful gubbe” om man plåtar sålunda??

 Seniorplåtis är mycket rädd för att få det epitetet och försöker därför att undvika den typen av bilder. Lika fullt så dyker de upp här och där i blickfånget?? Tyvärr så trycker seniorplåtis på avtryckaren ibland?? –speciellt om det finns en skylt med som förvillar??

Lund anno 2016-02-03

Inlagt 2016-02-09 07:40 | Läst 1267 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Har sedan länge en "bakdels-bild" framkallad ståendes på en hylla hemma. Gillar bilden väldigt mycket. Anser inte alls att den skulle ha någon form av sexuell-laddning men när jag häromdagen tänkte lägga upp den på instagram så tvekade jag precis av de anledningar du beskriver...

Den blev inte upplagd.
Svar från Bob Bovin 2016-02-09 09:40
Hej,
Du har rätt många bilder av den här typen har en helt annan laddning. Jag har flera som jag tycker om. Några har funnits i min blogg här på FS.
Ha det bra
Bob
Vilka motiv du visar i dag..
Bakdelen kvar de har väl inte piercat bort ovandelen..
Damen ovan har bak del som liknar många av oss...
Har ni njutit av semlorna nu...eller ni kallar dem Temlor..
Nytt förslag
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2016-02-09 18:21
Hej,
Assistent Ninni har gjort semlor som vi njutit av idag. Det är nog gubben jag som får en stor ända av de goda semlorna. Min mamma sa fastlagsbulle.
Jag tror det var Ture Sventon som hade Temlor att äta året runt.
Ha en skön kväll
Bob och Ninni