SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#844. Gatans teater?? –så tänkvärt?? –för vem??

Det urbana livet?? –är underligt?? Så mycket händer?? –men är det någon som bryr sig?? Var och en går i sitt?? –som i en odiskad mjölkflaska?? Dokumenteras??

Om hundra år, är det någon som bryr sig då?? Knappast?? –kanske några få historiker?? –om de ens finns då?? De kan leta fram gamla böcker?? –å datafiler med bilder?? –på något dammigt arkiv?? De kanske kan tolka vad som är på bilderna?? – sätta in informationen i jämförelse med det samhälle som finns då??

Åtminstone tror jag det är så att Kungliga Biblioteket skall samla in och lagra vad som publiceras på nätet i Sverige?? Så kanske de lagrar ”fotosidan.se”?? –och då kommer dina gatubilder in i ”evigheten”.

Ett något mer tydligt krav på KB är att lagra böcker!! –så även e-böcker!! Så gör dig en e-bok?? --med dina gatubilder och publicera den med hjälp av ett kommersiellt bokförlag för e-böcker?? –ett bra är elib.se!! –där jag publicerat flera e-böcker.

I min nästa bok skall jag ha med de här bilderna jag tog i Lund, efter semestern!!

Lund anno 2013-08-06

Inlagt 2013-08-20 07:20 | Läst 3911 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina bilder som lämpar sig fint för att dokumentera samtiden för framtiden.... Klostergatans, har jag inte testat ännu men det kommer säkert. Ha en fin e-bok!! :) //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-08-20 11:50
Hej Peter,
Tackar. Du vet ju att det är i staden Lund det händer.
Ha en fin dag
Bob
Publiken sitter uppradad och skådespelet de på "fina gatan" missar pågår för fullt i översta bilden.
En vad vi sa förr " typisk kommunalarbetare" som står och hänger på spaden har du fått med också. Fast den här verkar inte ha någon spade förstås.
Svar från Bob Bovin 2013-08-20 16:39
Hej,
Man får akta sig för att ha generella åsikter om kommunalarbetare, men jag kan tycka det är lite kul med en bild som denna. Nu kan de ju va från ett bemanningsföretag?
Jag undrar vad som är den fina gatan i Lund. Kanske du har rätt i att bild 2 därifrån. Åtminstone ligger Grand Hotell runt hörnet på denna gatan.
Ha en fin sommardag
Bob
Det skall du ha mycket fina dokumentära bilder från vår tid. Han som vilar behöver säkert det för värmen men ibland vilar de ändå...tänker på mitt arbete inte gick det sitta o intet göra...
det är mer än du som tycker ladyn är något att titta på....tänk om jag hade vågat vara så järv...
Ha det allatiders gott
Gun-Inger
visst skall vi göra E-böcker skall först trycka en om livskamratens föräldrar o dess liv på gården med barn/barnbarn
Svar från Bob Bovin 2013-08-20 20:10
Hej,
Det händer mycke.
Bra att du dokumenterar livet på en gård.
Ha en fin kväll
Bob