& funderingar

Vinterkänslan är nära

Rätt mysigt ute i mörkret när det snöar och marken pudrats vitt. I var hus lyser det varmgula ljuset i kontrast till det vita ljusa.

På morgonen några gäss simmade lite

Fint ljus när solen sakta går ner

Snart så

Före afterski

Körde lite busåk på isen :)

Inlagt 2021-12-06 11:15 | Läst 437 ggr. | Permalink
Det ser rysligt kallt ut, vackrast är nog den tredje bilden. Mysig sista bild, har du gjort julpyntet själv, du höll väl på med lite sådant
Svar från niniz 2021-12-07 09:50
Inte så farligt kallt men nån topp på minus 18-20 har det varit. Ligger mest runt -10.
Gillar traditionell pynt med lingonris mossa rönnbär halm och granris ute och fina trägrejer i vitt inne ihop med lite ljus inne. Det mesta gör jag själv
Tack
Fin vinterkänsla i din serie bilder! Gillar särskilt den andra bilden och den med spåren i snön (tilltalar min vurm för minimalism) dessutom sticker närbilden på linbanesitsen ut härligt!
Svar från niniz 2021-12-07 09:51
Roligt när olika gillas. Tur jag tog en repa på isen tror inte att jag tagit bilden annars :)
Tack Lena
Fina bilder med vinter och sol men jag tycker nog att dina bilder från skidbacken där snökanonerna går och man kan se spåren efter pistmaskinerna ger oerhört mycket vinterkänsla. Jag har ju en liten skidbacke nära jobbet och dit tänkte jag åka när det tryter med andra vinteridéer. När går snökanonerna nu så det kommer att finnas snö där även om det blir töväder. Bären på näst sista bilden ger både vinter och lite julstämning.
Hälsningar Lena
Svar från niniz 2021-12-07 09:56
Tycker som dig därav "nära" i överskriften.
Har fått så lite snö att känslan vinter och jul varit långt borta men även lite annat har stökat till det.
Tackar