Ögonblick i min verklighet

Hur kan ett år gå så fort?

Hösten sprider sitt guld i träden och på marken. Hur kan det gå så fort? Jag tycker inte att det var länge sedan det var september förra året och vi var på min mammas begravning och jag blev föräldralös. Min pappa gick bort 1999. Under sitt sista år sade min mamma så här om tiden: "Tiden går så fort, så att midsommar och jul går i varandra".

Det är naturligt att dö, men jag kommer alltid att minnas och sakna mamma och pappa. Jag hade en fin och omväxlande barndom och många härliga minnen finns att tänka på.

Den svartvita bilden är från 1988. Mina föräldrar sitter bland flyttkartonger i en tillfällig lägenhet medan deras bostad rotrenoveras. De är 70+ och ser med tillförsikt framåt. Ännu har inga sjukdomar och krämpor kommit. Livet har fortfarande mycket att ge, och dom längtar intensivt på att få flytta in i sin nyrenoverade bostad.  Pappa har 11 år kvar, och mamma 24, men det är de naturligtvis omedvetna om.

 

Inlagt 2013-09-17 17:35 | Läst 975 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du fick ha kvar din mamma länge i alla fall. Fint med fotografier på så sätt, man kan nästa fast minnena runtom dem. Tiden rusar, speciellt när man ser på barnen man känt sen de var små, plötsligt är de stora och vuxna.. Ha en fin kväll nu.
Svar från Jon Anders Klockar 2013-09-17 19:50
Ja, det är en förmån att ha föräldrar kvar länge. Visst är det så med barnen att det är på dom som man ser hur snabbt tiden går.
Ha det bra Catharina!
Jon Anders
Fint och tänkvärt! // Sören
Svar från Jon Anders Klockar 2013-09-17 19:51
Tack för din kommentar Sören! Hoppas att du får en fin fotohöst!
Hälsningar
Jon Anders
Mycket vackert skrivet!

//JO
Svar från Jon Anders Klockar 2013-09-17 19:53
Din kommentar gör mig jätteglad!
Ha en fin kväll Johanna!
Jon Anders
Fint och tankeväckande Jon, jovisst rusar tiden iväg - lite obehagligt faktiskt. Ha det bra, LO
Svar från Jon Anders Klockar 2013-09-17 22:03
Ja Lars Olov, tiden rusar. Det gäller att hänga på och fundera på vad som är viktigt i livet.
Ha det fint!
Jon Anders