Min personlig fotoresa där jag delar med mig med tankar och tips kring saker som jag snappar upp på vägen... Se även http://fotobloggarn.se

Blogginfo.seBlogglista.se

Tråkiga november, i år skall det bli ändring!!!

Det är bara att konstatera... Det är första november och vinterdäcken är på bilen, rutor som skall skrapas på morgonen, nästan inga löv kvar på träden och mörkret tar allt större plats i den vakna vardagen. November är den klart tråkigaste månaden på hela året och helt klar min minst kreativa månad. Hur vet jag det? Jo genom att titta igenom statistik, så kan jag bara konstatera att inte ett skott är skjutet från min bildbössa under denna månad de flesta år.

Men i år skall det bli ändring på detta... Jag skall försöka få denna månad, nådens år 2007 att blomstra i sin fulla prakt genom min sökare och hitta motiv där jag tidigare bara sett degenerering och dekadans.

Jag blev glad häromdagen då jag var bara tvungen att fotografera en liten kvist hade trotsat kyla och mörker och inte hade fattat ännu att hösten lider mot sitt slut...

Inlagt 2007-11-01 20:50 | Läst 2707 ggr. | Permalink
En vacker och stillsam bild. Själv tar jag minst antal bilder under sommaren. Tror att det beror på att det är för varmt och det finns massor av annat att göra. November är ofta grå och dagarna är korta. Lätt att man bara sitter inne på helgen och innan man vet ordet av det, är det mörkt igen. Tar mig därför i kragen och ger mig ut på en liten promenad med kameran. Det mår man gott av.

/Gunnar
Svar från helto 2007-11-02 10:19
Det låter klokt Gunnar, tack! Mvh /Tomas