En konstig dokumentärfotograf

Fantasy Flood, en bild som ingen kommenterade

Blev lite förvånad, jag gillar den skarpt! Sånt är livet.

Förstoras såklart!

Inlagt 2017-04-29 01:14 | Läst 1028 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Spännande bild, påminner om en frusen dikesfåra som löper längs med ett åkerlandskap, eller varför inte vägen till ingenstans. Fin tycker jag jag. Ibland kanske man behöver lite tid innan man kan ge en kommentar på en bild.
Ha de gott
🙂
Svar från Dubbelolle 2017-05-18 22:27
Tack ska du ha, jag är lite gnällig ibland, kul du gillar! Må bra! LO
Jag har inte sett bilden tidigare, den är oneklogen fantasieggande, det ser ut som en ränna genom vass där någon har åkt med en båt.
Svar från Dubbelolle 2017-05-18 22:27
Tackar Stefan! Ha det fint, LO
He he, så blir det ibland.. eftersom det stundom läggs in väldigt många bloggar efter en helg som exempel, så hamnar man som bloggare ofta snabbt ner på förstasidan eller hamnar ännu längre ner, kanske bortom sida två till och med.. då är det inte säkert att jag som läsare orkar scrolla vidare på senast inlagda bloggar.. tiden finns inte! Har ju själv bilder att ta hand om, som tar tid.. Sen har man inte alltid något att säga om en bild.. hjärnan orkar inte formulera något vettigt, då blir det inte heller någon kommentar.. Sen finns det favoriter bland bloggarna också som man inte vill missa.. man vet att dom 'levererar'.. Där skriver man också ofta en kommentar! Känns som ju mer bloggar man lägger in desto större risk/chans är det att bloggen inte blir kommenterad! Titta istället på antalet 'Läst', där har du istället sanningen på hur många som ändå tittat på din blogg och bild.. Men jag tror att även antalet 'Läst' minskar ju oftare man lägger in en blogg..
Ha det gott!
Hälsn!
Svar från Dubbelolle 2017-05-18 22:29
Tack så mycket, jo ibland slänger jag in bilder för ofta, ska tänka på det! Ha det gott, LO