I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

I bubblan (2)

En direkt fortsättning på föregående inlägg. Min fascination för stenar och deras former fick mitt lystmäte på denna plats. Så småningom lyckades jag dock slita mig från motiven och lämna denna lilla vik på Kullabergs nordsida.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2019-06-07 08:36 | Läst 1286 ggr. | Permalink
Vackra bilder! Sten/berg är ofta väldigt roligt att fota, man ser strukturer och mönster mest hela tiden.. I Stockholms ytterskärgård ser man ofta hela skärgårdar (stora ögrupper) fulla med likvärdiga motiv.. St. Nassa, Björkskärs skärgård, Fredlarna, Norrpada, Röder, Skarvs skärgård, Svenska Stenarna.. Alla fulla med vackra öar och berghällar.. ja, du vet! :-) Kullaberg är verkligen fint, har varit där två gånger, men det är som vanligt längesedan.. på den analoga tiden.. tidigt 80-tal!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2019-06-08 08:24
Skoj att du varit där, även om det är ett tag sedan. Jag har seglat en del i Stockholms skärgård, så en del av platserna du räknar upp är bekanta. Där är verkligen superfint också! Tack för kommentaren Jan.
Hälsningar, Bjarne
Väldigt fina bilder och ett motiv som gör sig väl i både svartvitt som i färg. Kanske, säg kanske blir det en resa ner till Kullabygden i sommar, men som Jan E skriver, Stockholms ytterskärgård går inte av för hackor den heller.
Hälsn.
Svar från Bjarne 2019-06-08 08:25
Tack så mycket Gunnar! Jo, jag funderade på att göra vissa bilder i svartvitt, men det kommer kanske senare.Håller med, Stockholms skärgård år också kanonfint!
Läsningar, Bjarne
Fina bilder. Får nog ta mig dit någon gång, bor ju i närheten.
Svar från Bjarne 2019-06-08 08:26
Då är det ju lite enklare om du inte har så långt! Tack för kommentaren Peter!
Hälsningar, Bjarne
Flera stenar. Jag verkar ligga lite efter... #6 är min favorit i denna stenserie. Den stora stenen ser ut att ligga mjukt i den torra tången (?). Fint med både ljusa och mörka stenar. Bra kompisition!
Svar från Bjarne 2019-06-09 15:47
Tack så mycket för det Jocke! Efter och efter... Det som syns i #6 är en del av "valgapet"
Hälsningar, Bjarne
Stenar är något jag är fullkomligt manisk på även göra det som är förbjudet nämligen ta med mig hem så de finns nu ute på loftgången o balkongen men även inomhus.
De är naturligtvis inte i denna storlek som dina valar o fiskar ...här fick du ditt
lystmäte ser jag.
Hårda är de men har så mjuka linjer så sköna de små bära inne i sin hand.
En del är precis som en fiskare lagt fisk för torkning ...det går fantisera i massor.
Gun-Inger