En blogg av studerande vid fotoskolan i Gamleby. Läs gamla inlägg här: http://fotoskolanigamleby.blogg.se

Hello to the world!

Hejsan allihopa!

Nu har det även blivit min tur att få säga "Hej!" till världen och få blogga lite här. Ska bli intressant och spännande att se hur detta kommer att gå då detta är och blir mitt allra första blogginlägg, någonsin!

Anton Wang heter jag och går i YH6. Är 20 år men fyller 21 på fredag (ifall folk är intresserad av att veta det). Kommer från fina Österlen, Simrishamn, där mina föräldrar äger en Kinarestaurang (den enda kinarestaurangen faktiskt) ifall folk kanske känner igen mig därifrån. Kanske har jag varit servitör åt er någon gång! Och då hade jag kanske även svart hår. Är numera lite vit-grå-blå hårig som ni kan se på bilden under. Mitt hår lever lite i sin egna värld nuförtiden, men det får det göra!
Innan jag kom hit till Gamleby så studerade jag i Nya Zeeland året 2013-2014, och gjorde en fotokurs på skolan South Seas Film & Television School.
Otroligt fantastiskt land måste jag säga! Går inte att beskriva med ord. Jag rekommenderar starkt(!) att resa dit, go go go! Passar även perfekt för folk som vill komma bort från kylan nu under vintern, till ett varmt och underbart land. Vem vill inte kunna grilla under julen?! Eller varför inte passa på att testa skydive? Vilket jag gjorde!

Ja... Vad mer ska man berätta? Jag är väldigt intresserad av mode och det är nog det som jag helst vill jobba med i framtiden. Gärna bakom kameran, fast jag vill även kunna sminka, designa och styla till mina egna fotograferingar någon vacker dag. Apropå styling så stylade jag hår till min egen fotografering som jag hade idag, vilket var väldigt roligt!
Förutom mode så gillar jag även att laga mat och att baka! Där finner jag mestadels min ro, gärna med musik i bakgrunden eller så att man kan sjunga med (helst så man kan sjunga med (stackars mina rumskamrater...))! 

Som ni märker så gillar jag att använda utropstecken och inom parantes ganska mycket, haha! (Lol)

Tänkte att jag kunde dela med mig lite av mina tidigare bilder, så ni kanske får en aning över vad jag gillar att fotografera. Enjoy!

     

     

Det blev visst lite många bilder.
Har så svårt att välja... Men samtidigt är det roligt att visa!

Nu måste jag dock få lite sömn och därmed säger jag godnatt!
Kommer visa lite fler bilder som jag har tagit under tiden här i Gamleby, och även tidigare projekt!

Ni kan även följa mig på instagram @antonwang
& på facebook Anton Wang Photography

Ställ gärna frågor om ni känner för det!
Ha det fint!

- Anton Wang, YH6 

Inlagt 2015-11-25 00:26 | Läst 1713 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bra jobbat Anton!
Svar från Fotoskolanigamleby 2015-11-29 15:47
Tack så mycket Daniel!
Denna blogg är ej längre aktiv