En blogg av studerande vid fotoskolan i Gamleby. Läs gamla inlägg här: http://fotoskolanigamleby.blogg.se

Praktik och lite annat kul

Halloj!

Tänkte bara skriva lite kort om min första praktikvecka hos Anton Östlund och lite lite om sommarledigheten.

Yes som sagt så har praktiken dragit igång och jag är hos fotografen Anton Östlund. Denna första vecka har innehållit en hel del retusch och en plåtning för tv3. Vilket betyder att jag suttit mycket framför skärmen och kånkat en del blixtutrustning. Men det har varit riktigt kul och lärorikt så jag ser verkligen fram emot kommande veckor. 

Här sitter då jag och Anton och tuschar bilder mm. Men även två andra fotografer och en musikproducent sitter här och jobbar. 

Till vänster Anton och felixs hund chillar i soffan.                                                                                     Till höger förbereder och riggar inför en plåtningen för tv3.

Också skulle jag ju nämna nått om sommarledigheten. Och ja det jag kan säga är jag mest tagit det ganska lugnt och försökt hitta inspirationen och motivationen igen inför praktiken och tycker jag lyckades ganska så bra med det så tänkte visa några bilder som visar det lilla (lite mer seriösa) som jag fotat under sommaren vilket består av lite landskapsbilder och några portätt.

Det var allt jag för stunden.

Pok Martin Gundersson Yh5 

Inlagt 2015-09-05 12:31 | Läst 1338 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Denna blogg är ej längre aktiv