En blogg av studerande vid fotoskolan i Gamleby. Läs gamla inlägg här: http://fotoskolanigamleby.blogg.se

Sommarlov!

Hallå där! 
Som ni säkert förstått har vi på fotoskolan gått på sommarlov(!!!) och börjar nu tagga inför praktiken. Själv var jag nere en sista sväng i Gamleby igår och lämnade nyckeln till min lägenhet, mycket vemod. Jag har trivts riktigt bra i lilla byn, i min lägenhet och inte minst på skolan, men nu är det dags för nya äventyr och även jag kommer ha min praktik i Stockholm hos fotograf Oscar Falk. Det ska bli så otroligt roligt att äntligen få komma ut i riktigt arbete och använda allt vi lärt oss första året i praktiken. Oscar är en renodlad mode-fotograf med kunder som bland andra Gant, H&M, Elle och Icon.
Om någon är nyfiken på att se mer av vad Oscar gör finns alla hans bilder på www.oscarfalk.com 

Så, vad gör en blivande fotograf under sommarlovet när skolan inte levererar uppgifter på löpande band? Landar i solstolen med däckaren i högsta hugg? Nja, kanske de allra varmaste dagarna då lägenheten är för varm för att vistas i! Men jag personligen har inte plåtat något sedan avslutningen, utan istället valt att lägga tid på att backa upp mina hårddiskar, rensa i biblioteket, göra fotoböcker av bilder som familjen vill ha, planera kommande plåtningar och göra moodboards. Kanske inte riktigt lika roligt som att plåta men sånt som ändå måste bli gjort ibland!

Men igår var ju en av de härligaste sommardagarna hittills och då passade jag på att spendera kvällen hemma hos mina föräldrar som har en liten oas i Norrköping. Njutning i allra högsta grad!

Glad sommar till er alla!

/ Lisa Gehlin, YH5

www.lisagehlin.com

Inlagt 2015-07-02 12:06 | Läst 1117 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Du får ha ett skönt sommarlov och du den där bassängen ser inbjudande ut bilden andas lugn och harmoni, lycka till på din praktik, kreativ läromästare du får.
Ha de gott i högsommarvärmen.
/H-Å
Denna blogg är ej längre aktiv