Mina favoritbilder varje månad.

Fyra bilder från dagen.

Har inte fotograferat på ett tag men idag tog jag med mig kameran ut och tog några bilder. Jag kände att jag behövde rensa huvudet. Har fått besked att min son ska göra om sin hjärtoperation i slutet på november. Kärlet de satte in för ett år sedan har fått en förträngning i skarven.  Att fotografera vilosamt, det rensar tankarna, det är som att meditera.  Så här blev resultatet från dagen. :) Åsa

Inlagt 2012-11-10 20:01 | Läst 3362 ggr. | Permalink
Bilden på tjejen och anden är bara för härlig....
Svar från Fjäril 2012-11-10 20:21
Kul att du tycker om den. Hon gillade att hon lyckades mata änderna ur handen och till och med lyckades få dem att flyga.
Tråkigt besked du fått, skönt att du kan rensa tankarna med kameran och det blev ett riktigt bra resultat. Sista bilden är min favorit med dessa fina färger.
//Bert-Ola
Svar från Fjäril 2012-11-10 22:48
Tack! Man blir alltid glad när någon lägger ner tid och kommenterar en bild man tagit. Den bilden var det första motivet jag fotade idag. :) Åsa
Jag kan på intet sätt tänka mig in hur svårt det måste vara få detta besked. Tänker på er med hopp allt skall gå bra.

Ankbilder gillar jag. Var så att när vi hade juryarbete i Fotoklubben var där ofta någon ankbild med. Absolut ingen som var så häftiga som dina är.

De andra bilderna är som meditation även för mig.
¤¤¤//Gun-Inger
Svar från Fjäril 2012-11-11 00:12
Vad glad jag blir av dina värmande ord. Det kommer säkert att gå bra den här gången också, det blir hans femte hjärtoperation. Hoppas bara resultatet blir bra den här gången så han få tillbaka sin ork. :) Åsa
Hej
Jag vet på ett ungefär vad du går igenom.
Förra söndagen gjorde min äldsta son illa sig rejält, han fick höger öga och ansiktet runt ögat skadat vid halv två natten mellan lördag och söndag på en restaurang, hur det gick till vet vi inte eftersom han tappat minnet för den aktuella tiden. Igår gjorde opererades han på plastikkirurgen Karolinska sjukhuset. Opertionen verkar ha gått bra och han mår bra så vi ser framåt igen.

Ni får hoppas på det bästa, det är 2012 och man kan fixa det mesta även om det är svårt. Det är säkert en väldigt jobbig period som ni går igenom men när ni kommit igenom för det måste man utgå ifrån att ni gör, så kommer ni troligen att vara ännu starkare.

Jag önskar er verkligen lycka till och hoppas att ni inte behöver vänta så länge på operationen eftersom väntan är jobbig.
Svar från Fjäril 2012-11-11 01:04
Min sons första operation gjorde han när han var 1,5år. Den varade tills han blev 15. Nu blir det hans tredje operation sen jan 2011. Nu hoppas jag de lyckas lika bra som när han var 1,5 år. Hoppas allt blir bra med din son. :) Åsa
Turbo56 2012-11-11 01:16
Vi har det enklare är er, om en månad kommer vi troligen att få besked hurvida operationen lyckats till 100% eller inte, om beskedet blir posirivt så är det klart där.

För er del så är det antagligen jobbigare, en ständig känsla av osäkerhet även efter en lyckad operation.
Kirurgin går framåt det är i alla fall en tröst.
Fina höstbilder!
Tråkiga besked och jag håller tummarna för din son!
//ewa