Intryck Avtryck från gator och torg. Nu får vi hoppas på vaccinering.

 Hej.Jag var i går och handlade lite nödvändig mat som hastigast i Liljeholmsgallerian. Jag tog med min lilla Ricoh G R III. Kameran måste alltid vara med.

 Det var lite folk vid det tillfället. Det blev en bild ändå som visar på hur ödsligt det kan vara när mycket är avspärrat.

Kanske vaccinet ändå i vår kan hjälpa oss att umgås åt det mer normala hållet.. Bilden tog jag från det övre planet, ner mot ett i vanliga fall fullsatt fikaställe.

/ Bengt H.

 

 

Inlagt 2020-12-29 03:15 | Läst 1175 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja, så där är det! Bra bild! Upplevde ödslighet också igår när jag handlade på ICA Mariatorget, det brukar vara lite 'på gränsen' där annars.. fick brev från Vårdcentralen igår, hoppades på inbjudan till vaccin men det var bara tid för den 'årliga' kollen.. Får nog vänta, är nog för ung..
Hälsn!
Hej. Tack. Smågrabbar ska vänta. Så de sa! :)
/ Bengt H.
ehrsa 2020-12-29 13:43
He he, tack! Sånt behöver man höra.. 🙃
Hälsn!
Hej Bengt,
Det är en dyster tillvaro. Fika med restriktioner ä ju inte så kul. Vi har inte fikat ute på åtta månader.
Ta det försiktigt
Bob
Svar från bassa 2020-12-29 14:16
Hej . Det fixar sig. Vi håller ut.
Bengt H.
Det var (nästan) tomt men det blev en bra bild! Vackert utsnitt men också fina bruna toner. Och fåtöljerna ser insuttna och sköna ut! Hälsningar/ Björn
Svar från bassa 2020-12-30 00:08
HejTack!. Jag gillade också kombinationen med de skönt nerslitna fotöljerna, i kontrast till den polkagrisrandiga avstängningen.
/ Bengt H.