MITT SÄTT ATT SE

ATT TASSA FRAM

Det får man göra både här och där om man inte skall råka illa ut. Det har jag nogsamt fått erfara. I detta fallet klarade jag mig själv något så när oskadd. Värre var det förmodligen för de andra, de som fick lämna. Men historien finns kvar och är än så länge synlig men svåråtkomlig.

Oftast talar jag inte om de bilder jag visar i min blogg men denna gången gör jag det. Bilden är tagen i en gammal nedlagd risfabrik i södra Frankrike. Det fanns inget annat sätt att ta sig in än via en stängd militärbas som låg bredvid. På ett ställe fanns ett lite större mellanrum i järnstaketet som kunde passeras om man är smärt och kan hålla andan. Väl där inne var det enklare att hoppa och klättra över staketen för att komma in i fabriken. Och där inne gällde det att tassa fram med stor försiktighet. Plötsligt på 5 våningen fanns den, bilden alltså. Vem som åstadkommit den vet jag inte. Kanske någon av de vietnameser som processade ris här innan de fick lämna och åka tillbaka till Vietnam. Det är ju så det är ibland att man kommer tillbaka till den verklighet som rådde tidigare.

Passar också på att tacka för mig och mitt bloggande här på fotosidan. Detta var det sista inlägget här från mig. Vi kanske ses och hörs i andra sammanhang. 

Inlagt 2015-09-30 15:11 | Läst 525 ggr. | Permalink
Lycka till med ditt nya liv gissar du har annat på gång.
Ha det gott
Gun-Inger som gillar texten o din bild.