Gatufoto - pendang 2

Pendanger, bildpar som hänger ihop på ett eller annat sätt. Fick som sagt inspiration från Bruce Chatwins "Fotografier och dagboksblad". När jag kollar genom mina album hittar jag ett antal bilder som kan paras ihop på ett eller annat sätt.

#1781312

Så det kommer jag att plåga er med i veckorna ett tag framöver. Samtidigt får jag tillfälle att lufta arkivet.

Jämnt skägg?

När det väl är helg igen hoppas jag kunna visa färskt gatufoto från huvudstaden.

Vill ni se andra bilder, slå över till "Fotospår".

Inlagt 2011-08-30 20:33 | Läst 3121 ggr. | Permalink
125 tittar och inte så mycket som ETT fotavtryck... hur fanken är det möjligt? En klen tröst är att du är en av de där ödmjuka naturtalangerna som kommer att få den uppskattning du är värd först efter det att du är borta.
Allt är inte lika bra - och det är just det som gör det som är bra så djävla bra! Som här till exempel, och översta bilden speciellt. Snacka om filmkänsla! Perfekt vinkel/beskärning/komp.
Den undre bilden är också mycket bra. Förutom det uppenbara gillar jag den ljusa diagonalen som skär precis i ögonhöjd och handen på halsen.
Kör på, Matti. Oavsett vad andra INTE säger!
/Tim
Svar från mattimer 2011-09-01 18:01
Tack för supporten, Tim, behöver bara den egentligen :-) Om jag hängde upp mitt fotograferande på kommentarer/fotavtryck hade jag nog lagt ner för länge sen. Visst! Uppskattningen kommer kanske när jag är borta, du kan ju berätta när du så småningom kommer efter. Tills dess kör jag på, oavsett!
Och det kommer fler pendanger.
Hälsningar /Matti