"Hjärtats tankar & funderingar"

Jag vägrar att ge upp!

Jag har i ett par tidigare inlägg efterlyst en affär som säljer likadana nallar som Picasso. Tyvärr har jag inte fått några som helst tips på var de kan tänkas finnas, så förmodligen blir det bara en fotobok med Picasso (om det ens blir det)...

Jag tog till och med kontakt med Liseberg där jag köpte Picasso och fick både telefonnummer och mailadress till återförsäljaren av dessa nallar. Till min stora besvikelse fick jag dock reda på att det företaget inte finns kvar längre!

Det kändes som att dra ned en svart rullgardin, jag blev verkligen ledsen. Gissa om jag ångrar att jag inte köpte fler lika dana nallar. Men inte kunde jag väl då veta att jag tre år senare skulle göra en fotobok för barn med den nallen...

Finns det verkligen ingen som sett "Picasso" någonstans? Jag vägrar att ge upp!

Visst kan jag fotografera en annan nalle, (eller någonting annat)  men det blir aldrig samma sak... Så snälla Ni, håll ögonen öppna och hör av Er till mig om Ni skulle hitta "Picasso" någonstans. Det skulle göra mig så lycklig!

Kram Milla

"Ge inte upp PicassoFoto: Camilla Thieme

Inlagt 2011-09-23 09:25 | Läst 2547 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Om det är ok, så kan jag låna bilden ovan eller någon annan som du vill, och lägga ut den på min facebook? Det kan ju ge nåt, man vet aldrig...

/Stefan
TangoXray 2011-09-23 09:59
Skriv gärna hur stor den är etc, så kan jag lägga med det...
Svar från Trullan 2011-09-23 17:54
Bra idé Stefan, tack :o)
Jag kommer att bifoga en bild i mitt nästa blogginlägg.
Mvh Milla

Ps. Det kommer att stå storleken på nallen på fotot :o) Ds.
Jag tänkte precis skriva samma sak som Stefan här ovan... kan man få låna en bild med Picasso o lägga ut på FB... jag tar gärna en i färg där man ser hur han ser ut i färg.
Svar från Trullan 2011-09-23 17:56
Hej Lena!
Se mitt svar till Stefan här ovanför :o)
Kram Milla
Om man ska hitta nåt brukar faktiskt flashback.org var den sidan där allt kan hittas! Men du har kanske sökt där redan? Lycka till!
Svar från Trullan 2011-09-23 17:57
Har inte kollat den sidan, men skall absolut göra det!
Tack för tipset Katja.
Mvh Milla
Hej Camilla! Denna länk kanske kan vara en början de skickar ju små presentnallar med post till de man önskar att t.ex gratulera eller så, kan kanske vara en ide att höra efter med företaget vem som levererar deras nallar.
Hälsn. Leif M

http://www.nallebudet.se/
Svar från Trullan 2011-09-23 17:58
Hej Leif!
Jag skall fråga nallebudet.se om de vet
var man kan få tag i "Picassonallar" :o)
Tack för tipset! Ha det gott.
Mvh Milla