"Hjärtats tankar & funderingar"

Dags för OMPRIORITERING kanske?

 

Ända sedan jag började blogga här på Fotosidan för snart ett och ett halvt år sedan, har jag näst intill slutat att titta på bilder och skriva bildkommentarer. Tidigare klickade jag alltid på "Nya bilder i Bildkritik" och gick igenom alla nyinkomna foton där samt skrev en eller ett par kommentarer varje dag. Idag klickar jag på "Bloggar" istället...

Jag räknade precis ut att jag endast skrivit 146 stycken bildkommentarer sedan jag började blogga!!! Kanske är det dags att börja omprioritera? Det känns som "själva grundidén" med Fotosidan har kommit i skymundan av allt bloggande.

Är det någon av Er som känner igen sig? Berätta gärna!

Kram Milla

 

Foto: Camilla Thieme

 

Inlagt 2011-02-26 09:58 | Läst 4655 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Rolig bild! :)

Kram
Svar från Trullan 2011-02-26 10:05
Tack Anders!
Visst är den söt :o)
Kram Milla
Gör det..... konstruktiv kritik kan man inte få nog av, det är ju av det man lär sig.
Kram
Ha en bra lördag
/ Marianne
Svar från Trullan 2011-02-26 11:31
Ja, jag skall skärpa mig ;o)
Ha en bra lördag Du med Marianne!
Kram Milla
Jag går direkt till bloggarna och läser dem jag följer. :)
Ibland är det svårt att lämna konstruktiv kritik på bilder eftersom det kan tas illa upp. Det är en balansgång, tycker jag... ska jag säga att testa det eller det för det kan förbättra bilden i mina ögon, eller bara ta upp det positiva...?
Har inget konstruktivt att säga om din bild här, dock, mer än att den är otroligt söt och mycket fyndig. :)
Kramar
Anna
Svar från Trullan 2011-02-26 15:33
Ja, det kan jag också känna. Man vill ju inte såra någon. Men samtidigt så lägger vi väl upp bilder för att vi vill ha både ris och ros. Sedan kan man ju försöka skriva på ett sådant sett så att folk inte tar illa upp :o) Det är ju lättare att utvecklas om man får veta vad man kan förbättra. Tack för Ditt inlägg Anna och roligt att Du gillade min bild.
Kramar Milla
enanse 2011-02-26 15:45
Naturligtvis lägger man upp bilder för att få kritik på dem och konstruktiv kritik är alltid nyttigt att få. Men, även om jag bäddar in det i det positiva, så märker jag ibland att det tas på fel sätt. Kanske är det jag som är överdrivet känslig på den punkten. :)
Kramar
Anna