"Hjärtats tankar & funderingar"

Det tog inte ens fem minuter...


Idag har jag deklarerat via nätet. Tänk vad mycket smidigare det går nu för tiden! Det tog inte ens fem minuter...

Det känns lite konstigt att jag som inte haft någon som helst inkomst på nästan två år skall deklarera, men jag antar att det är för att jag har lån på lägenheten.

Dessutom kommer jag att få tillbaka hela 33 kr, inte illa va? 

Har Du deklarerat ännu? Brukar Du deklarera via nätet eller mobiltelefon eller gör Du på det gamla, mer "traditionella" sättet med penna och papper? Berätta gärna!

Kram Milla

Inlagt 2012-04-22 12:15 | Läst 1641 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag deklarerar alltid på nätet, snabbt och smidigt! =)
Kram!
Tror jag deklarerat på nätet sen den möjligheten kom och visst går det MKT lättare! I fjor o i år har jag ju haft mitt företag o då blir det genast lurigare men jag har ett bra bokföringsprogram som hjälper mig. Tack för det! I år var jag dessutom ute i god tid, flera veckor sen jag lämnade in. I fjor, första gången med företaget, slet jag mitt hår o önskade mig en revisor! I år kunde jag kika på förra årets papper.
Tänk för 20 år sen, jösses vilket jobb det var då! Allt skulle fyllas i för hand o räknas ihop. Det tog då inga fem min! Heja internet!
Schysst att få tillbaka 33 spänn om man inte har tjänat något.....:) Finns säkert nån käck fotopryl som du kan investera detta överskott i.....*hmmm* vet inte vad...
Inte för att jag vill vara taskig, men på sidan 29 i broschyren "Att deklarera" står det "Belopp under 100 kr betalas inte ut."
Tyvärr! ;-(
/Benny
Svar från Trullan 2012-04-22 22:28
Jag som redan lovat Marko och Anders att jag skall bjuda dem på varsin cheesburgare på Mc Donalds... :o(
/Milla
hlse 2012-04-23 05:53
Men det läggs på skattekontot och om det överstiger 100 :- sammanlagt nästa år så betalas det ut så dom där 33 försvinner inte...
Dom får vänta på de där burgarna ett år men det som väntar på nåt gott...
vaktmästaren 2012-04-23 08:15
De får vänta på burgarna ett år men den som väntar på nåt gott...
... väntar alltid för länge! ;-)