MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Make Up Modell


I måndags fick jag besök av Therese Lundén, en klasskamrat från tiden då jag gick på Centrumvux och läste till Kostrådgivare. Hon har startat eget och arbetar numera med att sälja hudvårdsprodukter och Make Up från Mary Kay.

Therese frågade mig om jag ville vara Make Up Modell en kväll och jag tackade naturligtvis ja :o) Jag trodde i min enfald att det var Therese som skulle utföra själva Make Upen, men det visade sig att det var jag själv som skulle göra den ;o) 

Therese talade dock om för mig hur jag skulle rengöra mitt ansikte och guidade mig steg för steg under hela Make Upen. Jag måste säga att jag verkligen gillade produkterna och det var en enorm skillnad från mitt vanliga, billiga smink och krämer. Jag kommer absolut att ta kontakt med henne i framtiden! :o)

Har någon av Er testat Mary Kays produkter? Vad tyckte Ni? Berätta gärna!

Therese tog en "Före" och en "Efter" bild på mig, som hon skall sätta i en pärm och visa sina kunder. Vill passa på att berätta att det är första gången jag visar mig osminkad offentligt på nätet, men jag tänkte släppa lite på kontrollen (ett tips från Ingvar Eliasson i mitt förra inlägg "Orättvist" :o) Det blir dock bara en liten bild, man måste ju börja försiktigt, eller hur ;o)

 

Här kan Ni se resultatet:


Före                                                         Efter


Foto: Therese Lundén


Jag fick en gåva för att jag ställde upp som Make Up Modell, nämligen en liten handkräm som jag kan bära med mig i handväskan :o)

TACK THERESE!


Kram Milla


Jag passade även på att ta några bilder på mig själv innan solen gick ned ;o)

Foto: Camilla Thieme och Anders Ericsson

 

 

Postat 2010-07-01 13:49 | Läst 3470 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Föregående 1 ... 5 6