"Hjärtats tankar & funderingar"

Jag använder mina sinnen istället för att fotografera...

 

 I alla år som jag har fotograferat har jag ständigt känt mig stressad att hinna föreviga allt det vackra runt omkring mig (speciellt vår och sommar). Jag fick inte missa en enda blomsort eller djurart kändes det som och jag strävade alltid efter att ta så bra bilder som möjligt. Gärna ville jag ta den där "perfekta bilden".

Den kom naturligtvis aldrig... Istället missade jag allt det vackra runt omkring mig, jag fokuserade för mycket på foto och glömde bort att njuta! Visserligen var det ett sätt för mig att dämpa ångesten, när jag fotograferade mådde jag nästan alltid bra och var nästan alltid ångestfri.

Idag är allt helt annorlunda! Idag njuter jag varenda gång jag är ute och glömmer nästan bort att fotografera istället... ;o) Jag ser mig omkring, luktar på blommorna, känner på det daggvåta gräset och smakar på de frukter och bär som naturen har att erbjuda. Idag tycker jag att livet är UNDERBART och det spelar ingen roll om jag inte har ett foto på allt det vackra. Det finns liksom inom mig, sparat på min näthinna istället för på en hårddisk.

Självklart kommer jag inte att sluta fotografera, men hädanefter kommer jag att ta mig tid att njuta också och inte bara ligga med näsan i marken eller stå med kameran pekande rätt upp i himlen...

Kram Milla

Igår när jag följde med min man till Rindö där han skulle fotografera några kryssningsfartyg passade jag faktiskt på att ta några foton med min nya kamera. När jag kom hem ville jag radera alla bilder, men valde att spara dessa i alla fall.

Foto: Camilla Thieme 

Inlagt 2013-06-09 11:35 | Läst 1358 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det är en klok insikt du hittat till... Alltför ofta inser man att man ständigt jagar- om det sedan är den perfekta bilden eller något helt annat spelar ingen roll. Jagar gör man.
Att stanna upp i stunden, ta in allt det vackra omkring en och bara lukta på blommorna, eller blunda och känna den varma brisen smeka ens kind--det är livskalitet!
All lycka önskar jag dig, Milla!

Att du dessutom fick med dig fina bilder hem visar ju också på att du funnit ett lugn i dig själv! :)
Svar från Trullan 2013-06-09 22:03
Tack för Din söta kommentar Jenny, den uppskattas! :o)
Sköt om Dig!
Kramar Milla
härliga skärpesläpp på bilderna,lycka till med dom nya smällorna/ronny
Svar från Trullan 2013-06-09 22:02
Tack Ronny!
Med vänlig hälsning Milla
Fina bilder Milla! =)
Kram!
Svar från Trullan 2013-06-09 22:01
Tack så mycket Heléne :o)
Kram Milla