"Hjärtats tankar & funderingar"

Möte med AF om eventuell praktikplats på distans...

Tisdag den 14/2  har jag möte med min handläggare på Arbetsförmedlingen. Vi skall då diskutera en eventuell praktikplats på distans. Jag har försökt att få igenom det tidigare, (med min föredetta handläggare) men då gick det tyvärr inte. Jag vet inte om det har med vem man har som handläggare att göra eller om lagarna har ändrats, men på min nuvarande handläggare låter det i alla fall som det inte skall vara några problem. Vi får se.

Om allt går vägen kommer jag att praktisera på Foto & Reklam i Norr AB hos fotografen Ricke Johansson. Vi bor tyvärr nästan 100 mil ifrån varandra, så vi kommer endast ha kontakt via mail och telefon. Kanske kan jag avsluta min praktik hos honom de sista veckorna, det vore kul. 

Hur som helst så kommer jag inte att vara sysslolös här hemma, jag har massor med idéer och förslag på vad jag kan arbeta med. Dessvärre kommer jag endast att "tjäna" ett par tusenlappar i månaden på detta, men det räcker i alla fall till att betala räkningarna (tror jag). Något är ju bättre än ingenting! 

Kram Milla

Ricke fotograferade min mans och mitt bröllop sommaren 2008.

Foto: Pia Hansen-Svensson

Inlagt 2012-02-09 11:55 | Läst 2700 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Håller tummarna för att det går vägen för dig!
Kram!
Svar från Trullan 2012-02-09 13:31
Tack rara Anna :o)
Kram Milla
Lycka till och hoppas att det går bra för dig!
Svar från Trullan 2012-02-10 16:00
Tusen tack Mikael :o)
Mvh Milla
Lycka till, men hur praktiserar man hos en fotograf på distans? Gissar att du ska praktisera som assistent.
Svar från Trullan 2012-02-10 16:02
Jag skall "studera" själv här hemma och så är han min "mentor". Jag kan fråga honom om saker när problem dyker upp. Kanske kan han ge mig olika fotouppgifter mm. Funderar på att avsluta min praktik hos honom.
Mvh Milla
Lycka till!!! Hoppas verkligen du får en praktikplats!! :)

Jag hade också det där på gång i Tranås innan jag flyttade hit, hos de lokala fotograferna. Men jag visste inte att jag hade fått betalt? De gånger jag har praktiserat förut var ju samtidigt som jag gick på försörjningsstöd så jag minns inte nu om jag fick betalt... Nu är jag inte berättigad till försörjningsstöd längre, pga att vi bor i hus. Annars hade vi kunnat komma upp till existensminimum och jag gick till socialen. Men jag ska söka alla jobb jag bara kan hitta nu!! (Behöver väl ca 5000 i månaden i inkomst för att gå runt) Önska mig lycka till med! :D
Kram Lina
Svar från Trullan 2012-02-10 16:04
Tack Lina :o)
Jag behöver verkligen få in pengar! Snart är det TVÅ ÅR sedan jag fick en enda krona!!! Jag önskar DIG lycka till!
Kram Milla