Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Vilar mig i form poänglöst

Det mesta är ganska stiltje nu, nytt år har ju startat och jag funderar lite på framtiden men det gör jag ju lite extra varje nyår. Det blir ändå sällan som man tänker så det där med att tänka är bara att lägga ner, när man sitter där med facit i hand så blev det ju ändå som det blev när det inte blev som det skulle. Funderar lite kring det som heter aktivitetspoäng också här på Fotosidan, vad är egentligen tanken med det? Man får en placering av top 500 men jag förstår ändå inte vitsen med funktionen, kanske är det till för dom som är tävlingsmänniskor vad vet jag. -Vinner man något om man kommer etta?

Inlagt 2023-01-06 12:48 | Läst 477 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det är en vacker bild!
Jag förstår inte heller tanken med aktivitetspoängen. Mvh Wolfgang
Svar från mojje 2023-01-07 14:42
Tack så mycket för din kommentar Wolfgang.
Jag har inte heller koll på det här med poängen och har inte brytt mig så mycket om det. Nu till bilden. Den är jättekön! Mycket fin känsla med dova färger. Ett till synes enkelt motiv, men ack så vackert och stämningsfullt fångat!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-01-07 14:43
Tack Bjarne, det där med poängen bryr jag mig inte heller om men vore intressant att veta vad egentligen tanken med det är. Tack för att du tycker bilden var fin, det gör mig glad!
En vacker, drömsk och gåtfull bild med en sagostämning, mycket mer än "bara" ett dokumentärt porträtt av ett träd. Spännande med kontrasten i färgtemperatur mellan trädet och dess omgivning.
/Sven
Svar från mojje 2023-01-07 14:45
Tack Sven, faktiskt hade jag gått omkring en bra stund i skogen utan något speciellt motiv som jag fastnat för, sen gick jag förbi en åker då fångade detta träd mitt intresse. En av bilderna blev denna och jag gjorde vad jag kunde för att fånga känslan som jag fick när jag såg det.
Skön bild!
- hawk
Svar från mojje 2023-01-07 14:46
Tack så mycket.
Gillar den drömmande gamla apeln, där den återkallar sina sommarminnen.
Är själv inte överdrivet tävlingsinriktad, poängen är kanske en påminnelse om närvaron här? Inte vet jag.