Tankar om livet med bilden som ursprung

I väntan på landning...

Begav mig till mitt gömsle jag placerat i skogen för att fånga någon mes, antingen är gömslet för trångt eller jag för stor, bekvämt var det inte i alla fall. Riktade in kameran på en vacker gren och började hoppas på landning. Jag hör hur talltita, blåmes, domherre, större hackspett och talgoxe äter av den mat som jag dukat upp. Dom visar inte sin tacksamhet genom att posera på grenen jag siktat in mig på. Mina fingrar blir kallare och närmar sig förfrysningspunkten. Då tillslut en vacker tita sätter sig på grenen för en kort stund och jag skickar i väg några bilder så upptäcker jag, slarv med kamera inställningen, low på ISO vilket ger långa tider och rörelseoskärpa.

Tallstammarna är vackert klädda med snö som nästan liknar små isbitar, mitt bland dessa finns här och där en lav som är ett bevis på att vintern kan överlevas!

Tack till titan som tillslut ville provsitta på den plats jag siktat in mig på!

Inlagt 2013-01-20 18:43 | Läst 964 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina bilder! Jag hade fotat långa slutartider på stammar och hade bländaren på 24 när en älg plötsligt stod på vägen. En bild var allt jag hann med....exponeringstid 0,4 sekunder...... Jisses vad jag skrattade!! Man kanske inte skulle slängt den utan istället sparat den som ABSTRAKT ÄLG!
Ha en fin dag!
Ja, man gör sina misstag, tack för kommentaren.