Här får jag väl försöka uppdatera då och då med mina fotoaktiviteter. Bloggar har jag startat förr, men att hålla igång dem, det är svårare. Får se hur detta går

Läsa manualer - e de nåt ?

Ja jag kunde inte hålla mig. Det blev en EOS40D. Å va kul det e med nya fotoprylar. Tyvärr så har det varit en hel del sena kvällar med jobb å så, så jag har inte hunnit testa kameran så mycket än. Så vad gör jag istället. jo läser manualen. Från pärm till pärm. Testar inställningar, hittar knappar, och förbereder mig rätt allmänt på den riktiga premiären.

 Att ta bilder på hunden på mattan, barnen i soffan eller värmeljusen på bordet ger bara så mycket. Nej jag vill ut å lufta mig med kameran. Sätta teori i praktik. Ut i skogen. Får se om det hinns med i helgen som kommer...

 I går morse var det nära att jag vände tillbaka med cykeln och hämtade kameran när jag var på väg till tåget och jobbet. Passerade mitt favvoträd, och dimman låg så där "gött" med lite sol som tittade fram bakom molnkannten. Perfekt!! Men Luther tog tag i mig och påminde mig att jag hade tidigt möte på jobbet. Pust.

Men kameran verkar båda gott i vilket fall. Gillar den stora LCD skärmen skarpt. 6,5 bilder per sekund och 1/8000 . Hmm bådar gott för bilderna på knattefotbollslaget LIS-97 Knp som har fått finna sig i oändligt plåtande detta år. Fler plåtar lär det bli.

 Nej dags å gå å kojsa. Läsa lite innan man somnar - manualen alltså....

 

 

Inlagt 2007-09-26 23:20 | Läst 2050 ggr. | Permalink