Foton på fåglar och landskap men även en del annat som kommer framför linsen emellanåt.

Vildsvin igen

Vildsvin

Det är maj och är ensamme herre på täppan då min fru befinner sig på konferens i Istanbul. Vädret är behagligt och jag använder mig av min cykel till och från jobbet. Jag har under någon tid lagt märke till att de vildsvin som jag tidigare fotograferat på den här platsen brukat komma ut på fältet någon gång runt sex, halv sju på kvällen. De har varit tämligen pålitliga i det avseendet. Därför tog jag den här kvällen och cyklade till fältet med båda kamerorna för att förhoppningsvis kunna få lite bilder.

#2

Vildsvin

Jodå, svinen var där. Inom tidsramen. 

#3

Vildsvin

De bökade runt lite en stund och försvann sedan in i den högre växtligheten. Jag väntade någon timme, men de dök aldrig upp igen.

TheInvisibleJackal

Inlagt 2023-08-17 11:57 | Läst 478 ggr. | Permalink
Kul med några bilder, själv har jag aldrig sett några
Svar från TheInvisibleJackal 2023-08-20 10:24
Tack Peter.

De har funnit i området några år, men det är först i år som jag lyckats både se och få bilder på dem.

Hälsningar Jörgen
Du lyckades i alla fall få dem på bild. Jag har åkt på många vildsvinsspaningar men aldrig sett några grisar då jag haft en kamera med mej. Man kanske ska komma på cykel. Jag fick dock fota dem hos en kvinna som matade dem (fast de var misstänksamma mot mej).
Hälsningar Lena
Svar från TheInvisibleJackal 2023-08-20 10:28
Ja, det kan hända att det är lättare med cykel. Jag försöker anlända till det här fältet så att jag har vinden emot mig. Det har fungerat bra.

Hälsningar Jörgen