Bilden i främsta rummet!

Jag mötte strömstaren i Ängelsberg.

Jag fick tipset av Marianne Bengtsson Rosander, (http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=105681), att åka till Ängelsberg om jag ville se strömstaren. Tack för det Marianne, för det är verkligen en favoritpippi, och Ängelsberg är alltid så trevligt att åka till. Så idag gjorde jag slag i saken och for till Ängelsberg.

Och mycket riktigt vid, eller snarare i ån stod det en strömstare och spanade ned i det strömmande vattnet. Den blev inte överdrivet störd av att jag ville fotografera den, så jag siktade med långtelet. Men jösses vad ringrostig man blir om man inte har plåtat ett visst motiv på länge. Dessutom var vattnet mörkt och ljuset inte fullt tillräckligt. Därför blev inte resultatet så lyckat,men en mysig eftermiddag blev det iallafall!

Inlagt 2013-02-10 20:48 | Läst 4550 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul att du hittade den. Dom gånger jag varit där har den inte varit så svår att hitta och den är inte heller så rädd av sig.
Far dit nån eftermiddag när solen går ner så har du fint ljus på den
Marianne
Svar från Tovok 2013-02-11 19:54
Ja, den var verkligen inte svår att hitta! Faktum är att jag såg två stycken, förstod jag när de kom flygandes och bråkade om företräde lite längre upp. Tack så jättemycket för tipset! Jag hoppas att det kan bli något mer tillfälle men tiden blir tyvärr den man har möjlighet till. :) /Tommy.
Marianne Bengtsson Rosander 2013-02-11 23:17
Jag har också sett 2 där som bråkat om bästa platsen
Marianne