Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

Glad första advent!

Tänkte bara i all enkelhet önska alla en fin första advent med lite bilder från julmarknaden på Stortorget i Stockholm.

Det här är en anrik julmarknad vars historia slingrar sig ända tillbaka till 1300-talet. Jag skickar med en länk till Wikipedias sida i ämnet: https://sv.wikipedia.org/wiki/Stortorgets_julmarknad

För egen del har jag redan inmundigat glögg och lussebulle under dagen och i skrivande stund står tomtegröten och puttrar!

Allt gott! 

Anders

Inlagt 2023-12-03 17:32 | Läst 356 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det var ett trevligt initiativ, Anders! Så glad första advent på dig också! Glöggen min är slut och pepparkakorna också. Jag blir inte snällare än så här!

Lyckad serie med gatufoton av julmarknaden. Bäst tycker jag om grabben, tjejen med skeden i munnen och den med han som snyter sig. Hundbilderna är höjdare de också! Bra jobbat och fint att du tog dig ut i kylan trots din aversion mot densamma!

Mvh
Fredrik
Svar från tezmon 2023-12-04 11:13
Tack Fredrik! Jag brukar fota rätt mycket på vintern också så det är inga konstigheter.Min aversion mot kyla är egentligen inte riktad mot kylan i sig utan mot resultatet av kyla. Snö och is. Halka runt i snömodd är det värsta jag vet! Livsfarligt när man har kass rygg.
Frekeman 2023-12-04 12:05
Slutsatsen borde bli att du flyttar till London! 🤪
Svar från tezmon 2023-12-04 21:40
Och överge Epicentrum?!