Betraktelser från livets stig

En av dessa morgnar

Ledig helg och fotoväder! Kan det vara bättre? Nu stiger solen upp sent och det blir några tekoppar innan det är läge att ta sig ut.

I morse var jag ändå ute så tidigt att det blev tid för lite stilla kontemplation innan ljuset och färgspelet tog fart.

När skådespelet väl har börjat förändras ljuset och färgerna snabbt!

Snart har en ny dag tagit sin början!

En härlig morgon och kameran fick jobba, men man vet aldrig hur morgnarna kommer att te sig! Ibland vägrar dimmolnen att lätta och det är som naturen bäddar in sig och ber att få vara ifred.

Ha en god dag därute!

Inlagt 2013-10-12 10:24 | Läst 1714 ggr. | Permalink
Jag har sett dina motiv många gånger ändå är det alltid nya bilder som dyker upp. Ständigt nytt ljus och nya färger. Jag återvänder själv till samma motiv ( skogen ) varje gång för ljuset är aldrig detsamma. Tvåan och trean får tummen upp den här gången. Själv drar jag till Gysinge på eftermiddagen och försöker fånga kvällsljuset. Ha en bra dag!
Sten
Svar från yka 2013-10-14 08:23
Hej Sten! Visst är det så att samma platser aldrig är exakt lika utan ändras med ljuset och årstiderna. Tycker ändå att jag kommit lite i stå! Det blir inte så mycket skog och strövtåg för mig längre! Har varit ute några gånger under hösten, men mest för att leta svamp. Saknar de näst intill dagliga vandringarna i skogen och lär väl så småningom återkomma till de vanorna. Hoppas du fick en riktigt fin dag och att kvällsljuset var på din sida! Yvonne
Mumsfillibabba vilka läckra bilder! Dimma är så vackert och det visar du här!
Svar från yka 2013-10-14 08:26
Tack Helen för så fina rader! Dimman kan göra underverk med de mest enkla motiv och platser! Ha en bra dag! Yvonne
Riktigt fina morgonbilder! Ettan och tvåan är favoriter men sista är riktigt tilltalande och "kall".
Ha en bra helg!
Svar från yka 2013-10-14 08:33
Kul att du tittade in och tog dig tid för en kommentar! Sista bilden var en sådan morgon när dimman låg tjock och aldrig ville lätta. Väntade ut den några timmar med gav upp när jag insåg att den antagligen inte skulle lätta förrän solen stod allt för högt på himlen. Ha en bra dag! Yvonne
Fantastiskt fina bilder, allihop!
/ Lena
Svar från yka 2013-10-14 08:34
Vad glad jag blir över din positiva respons! Ha en riktigt fin dag! Yvonne