Betraktelser från livets stig

Minns i november den ljuva september

Fortsätter att rensa och arkivera bilder och har nu kommit till september månad. Tycker man om naturfoto fanns det inte mycket övrigt att önska denna månad. Värme, sol och dimma i massor!

Det är också den månad när månglarna fyller stadens gator och folkmängden för en helg ökar från 7000 till 100 000. Det är en riktig folkfest och hemvändarhelg!

Men det finns alternativ!

Snart bara oktober kvar att gå igenom! Det lär ta några kvällar!

Inlagt 2013-11-07 21:04 | Läst 2874 ggr. | Permalink
Gillar de 2 första bilderna härlig höststämmning
Ken//
Svar från yka 2013-11-08 19:30
Hej Ken! Roligt att de faller dig i smaken! Ha en skön kväll!
Vilka skattgömmor du har i dina gömmor. Vackert. =)

//JO
Svar från yka 2013-11-08 19:36
Hej Johanna! Det är verkligen speciellt när man går igenom gamla bilder! Sådana som man tidigare ratat framstår några månader senare i nytt ljus. En kompis till mig som är fotograf sa till mig vid ett tillfälle att jag inte skulle radera bilder vid första anblicken utan låta det ta tid. Själv raderar han aldrig sina bilder till skillnad mot mig som i början raderade allt jag inte gillade direkt. Tur man får goda råd ibland! Har inte kontaktat dig som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle p.g.a. att jag fått min mail kapad och inte skaffat någon ny än. Blir så småningom!
Ha en skön kväll!
Årets september var väl nästan för bra, nu har man stora krav inför nästa år. Gjorde nyligen ett collage med samma titel som du har här.
Dimbilderna var jättevackra.
ing-marie
Svar från yka 2013-11-08 19:41
Hej Ing-Marie! Både sommaren och hösten, till fram för några veckor sedan, har verkligen varit fantastiska fotomånader och höjer förstås förväntningarna inför kommande år. Fast just nu önskar jag mig en snörik vinter med lagom kalla fina dagar. Vinterfoto är inte dumt det heller! Hoppas du lägger ut delar av det collaget i din blogg! Njuter alltid av din fotokonst! Ha en skön kväll!