Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Rubrikkategorier > Nyheter > Fotosidan.se - 10 av 10 i PC för alla

Fotosidan.se - 10 av 10 i PC för alla

Fotosidan.se - bästa sajt i kategorin "Sport & fritid"


Eftersom vi själva inte alltid har full koll, så kom medlemmen Fredrik Beskow med en riktigt rolig nyhet.

Det är nämligen så att tidningen PC för Alla i senaste (pappers)numret utsett fotosidan.se till bästa sajt i kategorin "Sport & fritid". 10 poäng av 10 möjliga, med bl a följande motivering: "På den korta tid Fotosidan varit igång har den fått en imponerande mängd fotoinformation. Här finns nyheter, gallerier, produkttester och en fotoskola för att bara nämna något av innehållet".

Inte nog med att Fredrik hittade nyheten dessutom refereras hans artikel Att fotografera barn.

Jag skall genast kuta ner till kiosken imorgon och handla tidningen så kommer en komplett rapport.

Vi på redaktionen ställer oss i en ring och klappar varandra på axlarna. Men vi vill också passa på att tacka alla medlemmar som verkligen gör denna sajten till vad den är! Utan er så är vi ingenting! Det är faktiskt så att ni är fotosidan.se.

Redaktionen


Pc för Allas korta surftips kommentar:


Om du är en PC för Allas lite äldre läsare kommer du nog ihåg när fotografering var en hel procedur. Ljuset skulle mätas, bländaren anpassas och så vidare. Och inte kunde man vara säker på att få ett bra resultat för det. Nu för tiden kan ju faktiskt alla ta utmärkta bilder. På gott och ont förstås, men proffsfotograferna behöver inte oroa sig. Förmågan att komponera en bild eller att se när bilden skall tas får man inte på köpet tillsammans med digitalkameran.

Alla kan bidra, och alla kan läsa något om fotografi.
Lite blek bakgrund.

Betyg: 10

Besök webbplatsen:
PC för Alla - surftips

Sinuslinus 2001-12-16 22:53 Rapportera denna kommentar
Jag gratulerar men håller med om kritiken om bakgrunden. Vid visning av vissa bilder så försvinner vissa detaljer på grund av ljus omgivning.
Idis82 2001-12-17 11:05 Rapportera denna kommentar
Kul! Jag håller med, fotosidan.se är verkligen det bästa jag sett hitills på internet. Grattiskramar till alla på redaktionen :-)
jimh 2001-12-17 14:20 Rapportera denna kommentar
Grattis från mig med. Men byt inte bakgrunden. Om en bild passar bättre på annan bakgrund brukar fotografen se till att fnula dit en sådan i sin bild
klasg 2001-12-17 14:35 Rapportera denna kommentar
Jag måste få gratulera och passa på och tacka för världens bästa fotosida, enligt mig! och jag skulle inte alls bli förvånad om jag har rätt. Tack, /för mig.
falk 2001-12-17 17:44 Rapportera denna kommentar
Då klappar jag mej själv lite på axeln som medlem:-)

Ang. bleka färger,
Kanske kan man få välja bakgrundsfärg till sin bild vid publicering?
bosoderstrom 2001-12-18 20:21 Rapportera denna kommentar
Betyg: 4
Hej David,
det var PC för Allas artikel som fick mig att hitta hit, till en fantastiskt fin site. PCfA har helt rätt i sin bedömning 10 poäng av 10 möjliga. Bakgrunden tycker jag ska vara som den är, den är lugn och fin, det är innehållet i texter och bilder som är viktigast.
Har ni nån koll på om medlemstillströmningen ökade efter den recensionen? Föreslår att ni gör en sån beräkning och skickar dom en belöning, fina bilder t.ex/Bo Söderström
luiga 2002-01-08 01:24 Rapportera denna kommentar
Tycker det är dåligt av PC för alla att de inte informerar de ansvariga för sidorna de recenserar tycker jag. Visserligen recenserar de en hiskelig massa sajter varje nummer, men de kan ju ha ett standardmejl att skicka ut med deras kommentarer och betyg. Så webbmästarna vet om det i alla fall.
cyan 2002-01-08 22:21 Rapportera denna kommentar
Betyg: 5
Mkt roligt är själv ingen data-fan men besöker ofta tidvis dagligen fotosidan för att se nya spännande bilder och läsa intressanta nyheter.
Fotosidan är mycket seriös och jag tipsar gärna mina bildvänner om den.
Maj-Britt 2002-01-12 16:54 Rapportera denna kommentar
Betyg: 5
Ett stort GRATTIS TILL ER ALLA!!! Fotosidan.se är min favoritsida. Så det så.....
Förresten, vad gör det om bakgrunden är "blek" det är vel ändå bilderna som ska synas, det finns så mycket andra färgrika sidor på nätet. Pssssssst....jag har dessutom länkat fotosidan.se till min hemsida, så att alla fotointresserade som besöker min hemsida kan anmäla sig som medlem på fotosidan hos er...smart värre, vad säger ni...

Fler länkar i kategorin 'Nyheter'

ANNONS