Annons
Artiklar > Fotoryggsäckar anpassade för filmning

Fotoryggsäckar anpassade för filmning

Allt fler filmar med systemkamera och därför har Lowepros nya serie fotoryggsäckar "DSLR Video Fastpack AW" anpassats för ljudprylar. Det finns ett fack som gör hörlurarna lätt åtkomliga.

Lowepro DSLR Video Fastpack AW-serien finns i tre olika storlekar. Alla har plats för dator.

Den nedre fickan i varje väska skyddar en systemkamera med vadderade och justerbara fack. En sidoficka gör att fotografen lätt kommer åt sin utrustning genom att vända på väskan och öppna kamerafacket.

Det övre facket har utrymme för hörlurar, mikrofon, sändare/mottagare och annan ljudutrustning. Detta fack är utrustat med Lowepros flyttbara Custom Audio Utility Pouch för att snyggt kunna organisera ljudtillbehör och kablar. Ett separat och vadderat datorfack håller multimediafotografens arbetsplats inom räckhåll.

Ytterligare funktioner: Hållare för stativ eller rigg. Det finns ett dolt ID-fack för snabb åtkomst av ID- eller visitkort. Inbyggt regnskydd ingår. Sidofickorna är töjbara och det finns handtag och ett avtagbart midjebälte.

Serien finns i svart och i tre olika storlekar: DSLR Video Fastpack 350 AW 1.395 kr, DSLR Video Fastpack 250 AW 1.295 kr och DSLR Video Fastpack 150 AW 995 kr.



Publicerad 2011-10-03.

1 Kommentarer


Merläsning

ANNONS