Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Bästsäljande Micro Stock-bilderna under 2009

Bästsäljande Micro Stock-bilderna under 2009

PDNPulse har listat några av de bilder som sålde bäst hos Micro Stock-byråerna under 2009. Bland de populära motiven hittar vi gröna teman, natur och bilder som förespråkar hälsa.

Bland de klassiska - och kanske lite klyschiga - motiven hittar vi skrattande familjer, gröna omgivningar och företagare som samarbetar.

Micro Stock-byråerna som bidragit med bilderna är iStockphoto, Dreamstime och Fotolia. Vill man ta säljande bilder kan det alltså vara en god idé att kika på de populäraste motiven.

Här hittar du de populäraste bilderna hos iStockphoto.
Och här finns favoriterna hos Dreamstime.

Det skulle vara roligt att veta vilka bilder och motiv som är bästsäljarna i Sverige, hos till exempel Scanpix. Kanske något för oss att spinna vidare på?

Publicerad 2010-01-22.

1 Kommentarer

Christer Lindh 2010-01-22 17:49  
Och de lite mer märkliga bilderna finns här:
http://awkwardstockphotos.com/
Fotosidan Redaktion 2010-01-22 17:57  
Tack för länken Christer! :-)
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS