Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Test: Tamron AF 28-75/2,8 Di III VXD G2 - Uppdaterad ljusstark zoom tar ett kliv fram

Test: Tamron AF 28-75/2,8 Di III VXD G2 - Uppdaterad ljusstark zoom tar ett kliv fram

Testar fokusföljning för björklöv i vinden, samt bokeh vid 75 mm.

 
Plus

Om du använder fullformatskameror med Sonys E-fattning har du kanske stött på de två första generationerna av denna normalzoom. Den nya versionen har samma storlek, och i stort sett samma vikt, och har begåvats med en uppdaterad optisk konstruktion för att jaga högre bildkvalitet. Siktet är förstås inställt på Sonys nyare och mer högupplösta kameror.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2023-01-26.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning