Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Premium > Fotoskola: Fotografera med drönare – del 4: Välja filter
DRÖNARSKOLA

Fotoskola: Fotografera med drönare – del 4: Välja filter

Förstärk med UV-filter. För att få med de vackra färgerna från havet och regnskogen i Corcovado, Costa Rica, kan det vara bra att förstärka dessa med ett UV-filter.

 Foto: Lisa Sihlberg
Plus

Kameradrönaren har sin självklara plats i naturskyddsfotografen Lisa Sihlbergs kameraväska. Det här är den fjärde och sista delen i  drönarskolan. Hittills har du fått lära dig hur du kan tänka kring ljus, bildkomposition och exponeringsteknik. I den här artikeln berättar jag hur du kan förändra och förbättra resultatet med hjälp av filter.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2020-11-11.

1 Kommentarer

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning