Annons
Artiklar > Ilford lanserar en förbättrad version av sitt matta fotopapper

Ilford lanserar en förbättrad version av sitt matta fotopapper

Ilford lanserar en ny och förbättrad version av sitt fotopapper Smooth Heavyweight Matt. Det nya fotopappret har fått en vitare nyans än sin föregångare och en förbättrad ljusstabilitet.

Nya Smooth Heavyweight Matt har högre densitet (200 gram/m2) och förbättrat färg­omfång i jämförelse med både sin föregångare och huvudkonkurrenten Epson Double Sided Matt 178gm.

- Detta är ett led i Ilfords ständigt pågående marknadsanpassning för att garantera att produkterna alltid möter kraven hos de senaste bläckstråleskrivarna”, säger Lars Kjellgren hos Ilfords nordiska generalagent Focus Nordic AB.

Ilford Smooth Heavyweight Matt blir tillgänglig i fotohandeln under oktober. Pris 655:- kronor inklusive moms för 50 blad.

www.focusnordic.se



Publicerad 2010-10-14.

4 Kommentarer

Dez 2010-10-15 15:26  
"Bläckstråleskrivare".. Besvikelse.. Jag trodde det var ett nytt fotopapper och inget satans skrivarpapper.
Dez 2010-10-15 16:19  
Graal, jag kan bara hålla med dig. Jag är ganska intresserad av mörkrummet, men det är alldeles för dåligt med nyhetsrapporteringen på den fronten. Men det är nog för att redaktionen inte är intresserad av det helt enkelt.
Num Vistbacka 2010-10-20 18:31  
Jag förstår ert dilemma, men vad tycker ni då att man skall kalla papper för utskrift av foton? Det är, som ni säkert vet, stor skillnad på papper från Clas Ohlsson och papper från Canons Glossy -serie. (Bara som exempel). Pappren är ämnade för fotoutskrift (För dyra att användas för ngt annat.), så vad skall man kalla det om inte "fotopapper"? "Ilford lancerar nya 'utskrifts-pappret-för-foto-printande'-pappret." Nja... Inte riktigt smidigt. Men jo! Håller ändå med om att terminologin är rörig.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS