Annons
Artiklar > Spanska fotografer ljusmålade en hel stad

Spanska fotografer ljusmålade en hel stad

Den fotografiska föreningen i staden Toledo, Spanien, ville fotografera en panoramabild under nattetid. Istället för att använda sig av HDR ville de testa något nytt - resultatet blev att ljusmåla hela staden med över 3.000 blixtar.

Staden Toledo har verkligen satt sig på kartan av ett coolt skäl, fotograferna i staden har i ett samarbete gjort en gigantisk ljusmålning inför en panoramabild. 50 fotografer fick med hjälp av synkroniserade klockor åka runt i staden och avfyra blixtljus med jämna mellanrum. Inte illa!

Här kan du läsa om hur bilden skapades (dock på spanska, om du inte använder Google's översättningsverktyg)



Publicerad 2010-10-27.

4 Kommentarer

jontis 2010-10-28 11:28  
här finns det med engelsk översättning

http://www.caborian.com/20101022/pintando-con-luz-toda-una-ciudad/
monnej 2010-10-28 15:26  
Det vara ju bara att trycka på den svenska flaggan ute till höger så blev det på svenska.
Christoffer Wallstenius 2010-10-28 17:25  
Eller nåt som vagt påminner om svenska...maskinöversättningen är ju helt horribel.

"kan en person bära en liten blixt perfekt i varje hand och kan lysa upp i ca 5 minuter ett avsevärt promenader och blinkande deras blinkar på samma gång"

"Möjligheten att överföra denna tanke till en hel stad möjligheterna anses i princip utgöra Fotografiska Föreningen i Toledo och se entusiasmen hos hans magnifika roman partner och digital teknik, tillsammans med min passion för utmaning, eftersom Jag körde för att se det nästan lönsamt. "

Begripligt?
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS