Annons
Artiklar > Tura Scandinavia köper upp Hama

Tura Scandinavia köper upp Hama

Nu meddelar Tura Scandinavia AB att dom förvärvar Hama i Danmark med ett sortiment av 18 000 produkter. Det innebär att Tura blir totaldistributör av varumärket Hama i hela Norden.

-Detta ligger helt i linje med vår målsättning att distribuera hela vår produktportfölj i alla nordiska länder, säger Stefan Eriksson, VD för Tura Scandinavia.

Tura Scandinavia har sedan 1980 haft ett tätt samarbete med Hama GmbH. Tura skriver i ett pressmeddelande att de nu äger 100 procent av aktierna i Hamaphot APS i Danmark - som är ett helägt dotterbolag till Hama GmbH. Något som gör dem till exklusiv distributör av varumärket Hama i hela Norden.

- Vi är övertygade om att Tura, som nu ytterligare förstärker sin position som ledande leverantör av tillbehör, kommer av öka försäljningen av våra produkter i hela Norden, säger Jörg Hempen, vice VD på Hama GmbH.

Publicerad 2009-12-27.

2 Kommentarer

puppetm 2009-12-30 13:01  
Tror detta är bra faktiskt.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS