Annons
Tävling > Panasonic Lumix GF1 Tour

Panasonic Lumix GF1 Tour

I samarbete med Panasonic presenterar vi en ny tävling här på Fotosidan - Panasonic Lumix GF1 Tour.

Vi kommer att låta tre Panasonic Lumix GF1 gå runt i Sverige: en i södra, en i mellersta respektive en i norra Sverige.

Det blir alltså tre kameracirklar där varje fotograf får ha kameran i två dagar innan man skickar den vidare till nästa person. Under dessa två dagar ska man ta tre bilder på valfritt tema som sedan laddas upp på en tävlingsblogg här på fotosidan. Sedan låter vi läsarna rösta och den fotograf vars bild får flest röster vinner just den Panasonic Lumix GF1 man har fotat med (värde ca 10 000 kr). Så blir du en av deltagarna så är chansen minst en på åtta att du vinner en kamera. Inte helt dåliga odds!

Vi kommer att ta ut 24 tävlande vilka utses av Panasonic och Fotosidans redaktion.

Tävlingsinformation


Varje deltagare får ha kameran i två dagar. Under dessa två dagar ska man ta tre foton på valfritt tema. Dessa bilder skickas till tävlingsledaren som i sin tur publicerar fotona på tävlingsbloggen.

Pris


Den bild i respektive landsdel som får flest röster vinner. Priset är den Panasonic Lumix GF1 som gått runt i tävlingscirkeln (värde ca 10 000 kr). Således vinner tre stycken vinnare en varsin Panasonic Lumix GF1. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsperiod


Vecka 8-11 - Turnén pågår
Vecka 12 - Omröstning

Användning och villkor


Panasonic förbehåller sig rätten att publicera de tävlande bilderna i syfte att informera om tävlingen. Fotografens och tävlingen namn anges alltid vid publicering. Bilder kommer inte publiceras i andra sammanhang utan samtycke från fotografen.

Fotograferna till vinnarbilderna behåller upphovsrätten till sina bilder, men godkänner en icke-exklusiv rätt att publicera bilderna enligt ovan.

Tävlande söks via ett redaktionellt inlägg på Fotosidan.se.

Varje deltagare får tydliga instruktioner för hur kameran ska skickas vidare. Varje deltagare måste gå med på de regler och villkor som gäller för lån av kameran och deltagande i tävlingen.

Om människor finns med på inlämnad bild ansvarar fotografen för att deras medverkan medgivits.

Fotosidan och Panasonic förbehåller sig rätten att inte publicera bilder av stötande karaktär.

- Manipulerade bilder är inte ok i denna tävling däremot är normal efterjustering naturligtvis ok (dvs nivåer, kurvor, dammborttagning och efterskärpning).

Avgjord

ANNONS