Annons

Senaste innehållet av Akerstrom

  1. Akerstrom

    Ny pc

    Nej då, vi säger att du har rätt så slipper internet se mer av detta.
  2. Akerstrom

    Ny pc

    Det spelar ingen roll hur länge man säger att man kan simma, om man inte kan det. Kastar du dig i sjön så drunknar du. Raid är raid, sen kan du kalla vad som helst för raid om du tycker det känns bra. Wikipedia är inte facit som sagt.
  3. Akerstrom

    Ny pc

    Precis, väl talat! :)
  4. Akerstrom

    Ny pc

    RAID är inget "certifikat" eller liknande, du kan kalla vad som helst redundant även om det inte är det. Likaså kan du kalla dig fotograf utan ha någon som helst begåvning eller kunskap i att göra bilder. Summa summarum, det är ganska korkat att kalla något redundant om det inte är det, bara...
  5. Akerstrom

    Ny pc

    Det är viktigt att känna till att Wikipedia inte är facit. :-) På svenska wikipedia står det rätt http://sv.wikipedia.org/wiki/Raid
  6. Akerstrom

    Mac eller PC?

    Samma insikt som Steve Ballmer? :)
  7. Akerstrom

    Canon cpn och cps?

    Det är gratis. (såvida du inte räknar in att du måste ha kamerautrustning för att bli medlem förstås)
  8. Akerstrom

    Canon cpn och cps?

    http://cpn.canon-europe.com/content/services.do "CPS is the currently free service designed to provide Canon professional users with information and support. Canon Professional Network (CPN) is the website and communication system for Canon professionals in Europe."
  9. Akerstrom

    Bildsnyltare i farten igen!

    Näe, varumärkesintrång är det inte. Det är ett klockrent upphovsrättsbrott. Det är bedrövligt när folk utnyttjar andras arbete utan att betala för det! :)
  10. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Är det verkligen en korrekt tolkning av lagtexten? Du har ju även 52 f, tredje stycket, som reglerar huruvida din lagliga rätt begränsas av ditt åtagande när du ingick avtalet/köpet.
  11. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Jag förstår inte vad du är ute efter, och kan därför inte utveckla svaret. Vad det gäller jämförelsen så är min uppfattning att skillnaden mellan Nikon och Canon är minimal jämfört med skillnaden mellan OSX och Windows. Windows är unikt som lyckats så bra (försäljningsmässigt) trots dess...
  12. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Aha, jag tänkte mer på att Apple försöker få bort drm-skydden samtidigt som upphovsrätten omhändertas. Att knäcka skydd för upphovsrätt är inte något jag gillar, frågan passar väl också generellt sett illa på ett forum som säkert ser upphovsrätten som en viktig fråga.
  13. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Jag hänger inte med på vad du menar, vad ska man knäcka?
  14. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Kanon, tack!
  15. Akerstrom

    Välja bärbar Mac eller PC?

    Vi får hålla tummarna för att Apple vinner sin kamp och får ta bort kopieringskyddens nackdelar.
ANNONS