Annons

Senaste innehållet av Challenger

  1. Challenger

    Canon 300D för 5000:-.....!

    Såg att det var någon som hittat en billig 10D,det finns även 300D för kanonpris där ute...slå till på denna om ni vågar! *L* Kolla in annonsen på blocket: http://www2.blocket.se/view/2087367.htm?l=0&c=1&city=0
  2. Challenger

    Hemmastudiobelysning!

    Hej! Ni som använder modifierade 500w byggstrålkastare som studiobelysning får ni inte problem med bilderna blir gulaktiga? Tänker på att om man fotar i vanlig rumsbelysning så blir det ju liksom gulstick i bilden... Justerar ni vitbalansen eller?
  3. Challenger

    Raw vs. Tiff!!

    Kan man inte öppna och bearbeta raw-filer med photoshop Elements?
  4. Challenger

    Filter till Canon G5

    Tack Jim!
  5. Challenger

    Filter till Canon G5

    Förlåt en amatör men vad är filtret avtonat grå bra till? Letade på Scandinavian Photo och Hegethorns men hittar inga grå-filter!?
  6. Challenger

    Filter till Canon G5

    otroligt vad snabbt svar här mitt i natten Kim...tackar!
  7. Challenger

    Filter till Canon G5

    Hej! Jag har nyligen köpt en Canon G5 det jag undrar över är om man ska införskaffa sig några filter till den,har filtrena samma effekt på en digitalkamera som på en analog 35mm? Vilka filter kan man ha behov av? Funderar på polarisationsfilter och uv-filter... Om jag förstått rätt så måste...
  8. Challenger

    Stativ

    Stativ Manrotto 055-vattenpass? Jagär intresserad av stativet Manfrotto 055 med kamerahuvudet 141RC som scandinavian Photo säljer en jubileumsutgåva av...vet någon om det finns vattenpass på det?
  9. Challenger

    Canon G5 Zoom?

    Då man zoomar in med en Canon G5 ser man motivet komma närmare även genom sökaren då? Har för mig att det inte gör det...utan man ser det bara på skärmen... Men på små "analoga" kompaktkameror med zoom så ser man ju zoomningen även i sökaren,varför inte på digitala då? Planerar att köpa...
  10. Challenger

    Är Canon G5 en mätsökarkamera? (var "Snabb FrÅga !")

    Är det en mätsökarkamera då man på en typ "analog"kompaktkamera med zoom i sökaren kan se hur motivet kommer närmare då man zoomar?
  11. Challenger

    Vilket pris på begagnad Canon EOS 30?

    Någon som har någon uppfattning om vad en begagnad kamera Canon EOS 30 med objektiv 28-90 USM är värd? Har blivit erbjuden att köpa den privat,den är ca:6 mån gammal och garanti finns kvar,den är i fint skick.
ANNONS