Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av joel lundberg

  1. joel lundberg

    Batteritid D300? Bättre än D200?

    Hej, Är i tagen och ska köpa en D300. Är nyfiken på hur drifttiden är... D200 var ju inget vidare. Vad säger ni som använt er D300 ett tag? Bör jag slå till på ett batterigrepp när jag ändå är i farten? mvh Joel
  2. joel lundberg

    Finns det vettiga kompaktkameror 1000-1500 kr?

    Tack, den har jag redan sneglat lite på. Har du någon uppfattning om batteritid? mvh Joel
  3. joel lundberg

    Finns det vettiga kompaktkameror 1000-1500 kr?

    Ska försöka hjälpa svärföräldrarna att leta upp en billig och lättanvänd kompaktkamera. Tyngdpunkt ska ligga på att den ska vara lättanvänd för två, icke-teknikintresserade 65-70-åringar. Jag tar mycket tacksam emot tips (även i fler prisklasser). mvh Joel
  4. joel lundberg

    Köpa i USA - få paketet skickat som gåva?

    OM nu paketet försvinner så har jag ju kvitto på att det är värt vad jag betalat. Diskussionen kring 500 spänn handlade ju om skatt eller inte. Tackar Jonas för varningarna, även i detta media som kallas internet.
  5. joel lundberg

    Köpa i USA - få paketet skickat som gåva?

    Nu har ju debatten tagit ett annat fokus tyvärr... Åter till min kärnfråga tack.
  6. joel lundberg

    Köpa i USA - få paketet skickat som gåva?

    Ja, skatten är såklart en samvetsfråga. Nu undrar jag om det är någon som har erfarenhet av att ha gjort sån och isåfall från vilken leverantör. Har ni något annat tips på hur jag kan gå till väga för att handla optik till bättre priser?
  7. joel lundberg

    Köpa i USA - få paketet skickat som gåva?

    Okej, där verkar det ju ha strulat en del. Men jag var ju på jakt efter nytt...
  8. joel lundberg

    Köpa i USA - få paketet skickat som gåva?

    Funderar på att handla optik från USA. Har hört att om leverantören kryssar i gåva på tulldeklarationen så slipper jag svensk skatt. Är det någon som har den erfarenheten och lyckats? Från vilken amerikansk leverantör? Alla tips mottages tacksamt!
ANNONS