Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Separata kommentarstrådar

Produkter
(logga in för att koppla)

PMD

Aktiv medlem
Angående kommentarer i reatipstråden.

Kommentarer i denna tråd, som inte var jättesvår att hitta: http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?t=161283

/Mod

Kanske inte jättesvår att hitta om man vet vad man ska leta efter. Att senaste inlägget i den tråden är från december förra året (och att det har skrivits enbart 7 inlägg i tråden under cirka ett år) tyder också på att inte speciellt många vet om att den finns.

Vad man vill ha är förstås en funktionalitet som gör att när man kommenterar ett inlägg i reatråden så ska inlägget man skriver automatiskt hamna i kommentarstråden.

En sådan funktionalitet bör vara generell så att man kan skapa en "supertråd" till vilken tråd som helst som man inte vill ha kommentarer i. Jag är inte så bekant med hur webforum fungerar i allmänhet, men det diskussionsforum jag deltar mest i har haft den sortens funktion i cirka 25 år så det är inte jättenytt.
 
ANNONS