Annons
Användarnamn: Palett
Ålder: 35 år
Bor: Stockholm
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-07-15
Senast inloggad:

Hej, jag heter Petra och intresserar mig för det mesta som har med kreativitet att göra. Jag målar, fotograferar, tecknar, lyssnar mycket på musik (mest Sigur Rós, Depeche Mode, Fever Ray och liknande), älskar anime-filmer (allra helst mästaren Miyazaki), läser en hel del böcker (just nu mestadels Fantasy som Earthsea-serien av Ursula K Le Guin), går på utställningar och håller just nu på och söka till olika konst- och arkitekthögskolor. I höstas var jag i Dublin i tre månader och praktiserade på The Gallery of Photography vilket var en väldigt intressant och givande tid. Det var roligt att få en inblick i den världen och att ha möjlighet att fördjupa mig mer i deras enorma sortiment av fotoböcker. Bland annat böcker av några av mina favoriter Nan Goldin, Stephen Shore och Lars Tunbjörk.

En sista notering om mig är att jag dricker kopiösa mängder grönt te, älskar allt som har med mumin att göra och tycker att peruker och gnugg-tatueringar är fantastiskt fint.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Mode, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
På ett litet och hemtrevligt söderfik eller hemma hos någon kär vän. Kronans konditori i Åsele är även det en hit.

 
WTCH
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS