Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: poorlight
Ålder: 57 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2002-09-10
Senast inloggad:

För mig är fotograferande en avkoppling och stimulans för den kreativa delen av hjärnan. Kan egentligen aldrig få nog av bilder. Vill ständigt finna nya motiv och infallsvinklar. En bra bild kan vara så olika beroende på betraktarens referenser. Själv är jag svag för det vackra och tro mig, det mesta är vackert.

Söker inspiration, tar intryck, dokumenterar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Arkitektur, Porträtt, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag framkallade min allra första bild på papper i för stark framkallningsvätska. Bilden kom och gick på en sekund och i det ögonblicket fastnade jag för fotografering.

Mitt sämsta fotominne:
Gick ut från Hemköp och såg den gamle mannen med rullator stod och läste löpsedeln "Så får du superorgasm". Tänkte "f-n, varför jag jag aldrig med kameran när det behövs?".

Min största inspiration:
Livets alla ögonblick som oftast innehåller en bra bild för eftervärlden.

Jag fikar helst:
Nya vinklar, annars går det bra med svart starkt kaffe...

I kameraväskan har jag alltid:
Lite för mycket grejer...

Drömbilden är:
Just nu söker jag porträtt som fängslar.

 
iphoneography
Vanligt
6 bilder
Area
Vanligt
0 bilder
Botanik
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Gatu-foto
Vanligt
0 bilder
Havet
Vanligt
0 bilder
Konst
Vanligt
0 bilder
Musik
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS