Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Farbror
Ålder: 56 år
Bor: Gävle, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2002-09-17
Senast inloggad:

Glad amatör som upptäckt den digitala världen. Ägde en Nikon FA med diverse objektiv som jag glatt fotade med i 14 år.

Har kört digitalt sedan 2002. Har kört Nikon D200, D300 och nu D700. En billigt inköpt D2XS finns med som reserv. Det skulle bli konkurs direkt om man blev utslängd med en analog kamera igen.

Har haft en hel del objektiv genom åren. Köpt begagnat, testat, sålt igen. 'Less is more' sägs det, och jag är just nu inne på ett nytt spår för mig som innebär 'mer foto och mindre prylar'. Tror att det är riktigt vettigt.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Vilda djur,

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Övrigt
Vanligt
5 bilder
Nattsudd
Vanligt
4 bilder
Barn
Vanligt
5 bilder
Djur å natur
Vanligt
36 bilder
 
 
ANNONS