Annons
Användarnamn: Peter Olofsson
Ålder: 49 år
Bor: Osby, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2007-10-03
Senast inloggad:

Jag är sambo med Maria och vi har tre, barn Jonathan, Joel och Jalle. Har sysslat mycket med musik, spelat trummor i ca 20år och i olika band, mest hårdrock. Mitt största ögonblick som trummis var ni vi var förband till Meshuggah i Kristianstad. Vid fyra tillfällen har jag och två andra trummisar skrivit ihop ett solo för tre trumset och uppträtt med det, senast var 2004. I skrivande stund håller jag och en trummis till på med att skriva ihop ett nytt solo som vi ska uppträda med i slutet av april(2010).
Vi köpte en systemkamera 2002 och tyckte det var kul. Men det blev aldrig riktigt tid till att fotografera när man repade 1-2 gånger i veckan. Så den blev liggande, tog upp den tog några rullar och sen lade undan kameran igen. Tills 2007, tog jag fram kameran igen, köpte ett begangnat objektiv (Sigma 70-300) och började skapa. Jag kännde att detta var något av det roligaste man kunde hålla på med. Hittade en begagnad Canon EOS300D på Blocket, nu kunde man ta hur många bilder som helst och sedan "framkalla" dom hemma vid datorn. Har uppgraderat mig till en Canon EOS 20D.
Jag började lite mer seriöst 2007 med att gå en fyra veckor lång naturfotokurs på nätet som Terje Hellesö höll i. Det blev en vändpunkt.
Under våren 2009 fick jag möjlighet att praktisera hos en porträttfotografen Bildtjänst Matilda Ludvigsson i Hässleholm. Det var lärorikt och man fick en inblick i fotovärlden. Jag sökte in till Fotoskolan Skåne i Lund och kom in. Har lagt ett år bakom mig på Fotoskolan i Lund och det vat det bästa jag någonsin har gjort. Mycket lärorikt. Fick prova på allt inom fotografi. To be continued........

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Macro, Sport / Motorsport, Arkitektur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Bra musik. Black Label Soceity, Stefan Nilsson

Jag fikar helst:
Medhavd kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Termosen med kaffe.

 
Porträtt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS