Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: asagh
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-11-28
Senast inloggad:

jag älskar att fotografer, även om det ibland blir lite till och från med den varan. Jag har ingen speciell inriktning på mitt fotograferande utan ser fotograferandet som att frysa ett ögonblick i det liv som pågår runt omkring oss (mig) varje dag. Det kan vara allt från människor, djur, natur, skyltartill att komma på en idé och sedan försöka genomföra den. Allt beror på solens position och tiden (som alltid är begränsad).

Jag är en stor fan av foto och älskar att gå på fotoutställningar (min favorit just nu är Mia Petzälls - Gammal kärlek rostar, se den! ) och titta på andra fotografers hemsidor och bloggar och har en önskan om att foto en dag också får samma status som annan konst runt om i världen. Och önskar gör jag också att Göteborg ska få sitt eget fotogfrafiska eller låt oss säga; vad trevlig om Hasselblads gjorde något av sitt fotografiska arv mer än att publicera några udda foton (även om de är vinnare till det prestigefyllda Hasselbladspriset) i vestibulen till konstmuseet..Kom igen nu, jag hjälper gärna till, ring mig bara.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto, Bilddagbok

Min största inspiration:
Min omgivning och fantasin. + En hel del andra fotografer som jag småsneglar på ibland :-)

Jag fikar helst:
Kaffe Latte med filosofiska tankar

I kameraväskan har jag alltid:
Min älskade kamera,extra objektiv (man vet aldrig vad man hittar och om det är på nära eller långt håll), läppglans 3-4 st, filter, rengöringsduk, önskelista över kamerasaker jag gärna skulle vilja ha, pengar och min mobil. Är väskan stor? Nej inte särskilt ...

Drömbilden är:
Från Antarktis den dagen jag kommer dit

 
Album
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS