Annons
Användarnamn: marcusfoto.nu
Ålder: 33 år
Bor: Solna, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2007-12-28
Senast inloggad:

Marcus Boberg, går en treårig fotografisk utbildning på Kulturama sedan 2007.
Jag har gjort en del uppdrag i mindre skala och egna utställningar, är van att jobba under deadline. Jag behärskar både digital och analog bildbehandling och jobbar kreativt med Photoshop både i Windows och Mac miljö.

Jag fotograferar med en Nikon D300 och har tillgång till alla upptänkliga brännvidder. Jag har inga problem att jobba med andra kameramärken och system. Jag jobbar både i studiomiljö och i naturligt ljus. Jag jobbar framförallt med landskapsbilder och porträtt, och utvecklar mina kunskaper i arkitektur och byggnadsfotografering. Jag testar ofta nya redigeringstekniker i det digitala mörkerrummet och har fördjupat mig speciellt i HDRI tekniken. Jag bor i stockholmsstad och har tillgång till hus och fotomiljöer i både Värmland, på Gotland och i Årsta havsbad där jag spenderar mina somrar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Macro, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
porträtt
Vanligt
3 bilder
Staden
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS