Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: cactuz
Ålder: 42 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2008-01-01
Senast inloggad:

Amatörfotograf som började fotografera med systemkamera redan innan tonåren. Intresset har varierat med tiden men har fått en nytändning när det började komma vettiga DSLR-kameror.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Studio, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Att sitta i ett gömsle sedan innan gryningen tills efter mörkret har fallit igen, för att få fotografera örnar under några få ljusa timmar på dagen.

Mitt sämsta fotominne:
Att gå upp på morgonen och inse att strömmen har gått och jag ska göra mig iordning för ovanstående foto-expedition. Tack och lov för gas-spis så man kunde få göra iordning en thermos med kaffe att ta med sig.

Jag fikar helst:
Med min flickvän i köket när hon serverar nybakade kakor.

I kameraväskan har jag alltid:
Regn-capé från Liseberg.

Drömbilden är:
i betraktarens ögon.

 
Djur och Natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS